Shopping Cart

Vragen? bel: +31 6 305 734 00

Verzending binnen NL €7,50

Niet goed? Geld terug!

Algemene voorwaarden

Op het bestellen, bezorgen en ophalen van bestellingen via de webshop (de “Webshop”) via vinohrade.nl (de “website”) zijn de onderstaande algemene voorwaarden van toepassing.

Deze algemene voorwaarden gelden ook voor klanten handelen in de uitoefening van beroep of bedrijf.

De toepasselijkheid van algemene voorwaarden van de koper wordt uitdrukkelijk afgewezen.

Door een bestelling te plaatsen geef je aan akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden.

Privacy & veiligheid

Op de verwerking van persoonsgegevens van klanten en klantenkaarthouders is het Privacy- en Cookiebeleid van toepassing dat u kunt vinden op vinohrade.nl/privacy.

Bestellingen plaatsen in de webshop kan alleen indien je een account aanmaakt op de website. Om je account te kunnen aanmaken en de functionaliteiten te kunnen leveren, verwerken wij bepaalde persoonsgegevens van je, waaronder je e-mailadres je wachtwoord en je geboortedatum. Hierdoor kun je gebruik blijven maken van je account en zorgen wij ervoor dat je veilig kunt inloggen. Je kunt alle gegevens die je online bij ons hebt opgegeven op één plek inzien onder “Mijn Account” op de website. Deze gegevens zijn persoonlijk en wij vragen je hier vertrouwelijk mee om te gaan, in het bijzonder door je e-mail adres en het wachtwoord uitsluitend voor eigen gebruik te hanteren en deze alleen op te slaan op je eigen computer.

Wij zullen ons best doen om zoveel mogelijk te waarborgen dat de website virusvrij is, maar kunnen dat helaas niet garanderen. De website bevat links naar websites van derden. Wij selecteren de websites waarnaar verwezen wordt zo zorgvuldig mogelijk. Wij kunnen echter niet instaan voor de inhoud en het functioneren van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de website, waaronder die met betrekking tot de programmatuur, teksten, beelden en geluiden berusten bij Vinohrade en/of diegene van wij de licentie verkregen hebben. Dit betekent onder meer dat het niet is toegestaan om zonder onze toestemming de op de website vermelde informatie openbaar te maken, te verveelvoudigen en/of te bewerken, behalve voor persoonlijk gebruik.

Leeftijdgrens

Wanneer je de website bezoekt moet je eerst een leeftijd check doen (de zogenaamde agecheck), alvorens je op de website wordt toegelaten.

Indien je bij ons een bestelling doet via de webshop, dan dien je eerst een account aan te maken met een e-mail adres, geboortedatum en wachtwoord, waarmee je voortaan eenvoudig kunt inloggen. Bij de levering van de bestelling zal de bezorger om legitimatie vragen indien twijfel bestaat over de leeftijd van de persoon aan wie de bestelling wordt afgegeven.

De leeftijdcontrole geldt in ieder geval tot 25 jaar. Geldige legitimatiebewijzen zijn onder meer een nationaal paspoort en een Europese identiteitskaart. Indien niet aan het minimumleeftijd vereiste is voldaan, is onze bezorger helaas genoodzaakt de bestelling mee terug te nemen, c.q. niet af te geven. Indien de bestelling niet geleverd kan worden omdat niet vastgesteld kan worden dat aan de leeftijdvereiste is voldaan, zullen annuleringskosten ten bedrage van 10,00 euro in rekening worden gebracht. De reden is dat wij willen ontmoedigen dat minderjarigen toch proberen bestellingen te doen. Zie ook “Levering van je bestelling”.

Prijzen en acties

Voor de acties die op de website en in de digitale folder op de website staan vermeldt, geldt: op=op. Niet het gehele assortiment uit de digitale folder is verkrijgbaar in de webshop.

Vinohrade behoudt zich het recht voor actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en acties voortijdig te beëindigen.

Gedurende de in het aanbod vermelde geldigheidsduur worden de prijzen van de aangeboden producten en/of diensten niet verhoogd, behoudens prijswijzigingen als gevolg van verandering in de BTW tarieven.

Digitale marketing en sociale media

De content van Facebook, Twitter, Instagram en e-mails is alleen bestemd voor personen van 18 jaar en ouder. Door het Facebook account te liken, het Twitter- of Instagram account te volgen of je te abonneren op de e-mail nieuwsbrief bevestig je 18 jaar of ouder te zijn. Niets mag doorgestuurd worden naar of op een andere wijze beschikbaar worden gesteld aan personen die jonger zijn dan 18 jaar.

Levering van je bestelling

  1. Als je een bestelling plaatst in de webshop van Vinohrade, zal Flespakket (www.flespakket.nl) zorg dragen voor de bezorging van de artikelen op het bezorgadres in Nederland.
  2. Bezorging via Flespakket:
    Indien je op een werkdag voor 16:00 uur besteld, levert de door Flespakket geselecteerde vervoerder meestal al de volgende dag de bestelling af op een bezorgadres in Nederland. Er wordt naar gestreefd deze levertermijnen en tijdstippen te halen, maar we kunnen de levermomenten helaas niet garanderen. Je kunt ons dus niet aanspreken op een te late levering. Wij verzoeken je op het overeengekomen bezorgmoment aanwezig te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. De bezorgers van Flespakket zullen bij twijfel over de vereiste leeftijd vragen om legitimatie. Indien niet aan de minimum leeftijdvereiste van 18 jaar is voldaan, is de bezorger helaas genoodzaakt de bestelling mee terug te nemen. De bestelling wordt geannuleerd en er zal 10,00 euro aan annuleringskosten in rekening worden gebracht. De bezorgers zullen je vragen voor ontvangst van de bestelling te tekenen. Indien je op het overeengekomen bezorgmoment niet aanwezig bent, zullen de bezorgers trachten om de bestelling af te leveren bij de buren. De bestelling zal alleen worden afgegeven bij de buren indien de ontvangende persoon 18 jaar of ouder is. Indien levering bij de buren ook niet mogelijk is, dan zal Flespakket een bericht in de brievenbus van de geadresseerde achterlaten en de volgende dag (uitgezonderd zondag en maandag) de bestelling nogmaals aanbieden. Indien de tweede afleverpoging (via identieke procedure) niet slaagt, zal de bestelling retour gaan naar ons. De klant krijgt het orderbedrag minus de verzendkosten en eventuele transactiekosten vergoed.
  3. Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen op onze locatie in Wijnandsrade. Dit is echter wel afhankelijk van een af te stemmen datum en tijdstip.
  4. Het is beginsel niet mogelijk een bestelling (via de webshop) te annuleren nadat de bestelling door ons is bevestigd (ontvangst bestelbevestiging via email). Afhankelijk van de dag en tijdstip kan annuleren eventueel nog wel door contact op te nemen met de klantenservice (+31 6 305 734 00)

Betaling van uw bestelling

Je kunt online bestellingen betalen via iDeal of PayPal. Je ontvangt de factuur van je bestelling via e-mail. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar www.ideal.nl/consument. Voor meer informatie over PayPal verwijzen we je graag door naar www.paypal.com.

Retouren

Indien je binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling bepaalde producten bij nader inzien toch niet wilt hebben, kun je deze aan ons retourneren. Hiertoe dien je contact op te nemen met onze klantenservice (+31 6 305 734 00) die je dan het retourproces en geldende voorwaarden nader aan je zullen toelichten. Retourzendingen worden slechts geaccepteerd indien de originele verpakking en inhoud inclusief het etiket van het product onbeschadigd is. De kosten voor retourzending komen voor jouw rekening. De ontvangen bestellingen dienen direct op zichtbare defecten worden gecontroleerd. Bij geconstateerd (zichtbare en onzichtbare) defecten dien je direct contact op te nemen met onze klantenservice die het retourproces en de geldende voorwaarden nader aan je zullen toelichten. De defecte producten stuurt u retour waarvoor wij de kosten zullen dragen, Wij verzoeken je een print van de mail waarin onze klantenservice de retourzending bevestigd bij het retourpakket te voegen, zodat alles correct administratief door ons kan worden verwerkt. We raden je aan het verzendbewijs voor je eigen administratie te bewaren.

In geval van breuk of foutief geleverde artikelen kun je ervoor kiezen om het bedrag van het desbetreffende artikel gecrediteerd te krijgen of het product nagestuurd te krijgen.
In geval van breuk doen wij dit alleen indien de breuk gemeld is uiterlijk de eerstvolgende werkdag volgend op de dag waarop bezorgd is. Wij verwachten daarom dat je het bezorgde pakket direct na ontvangst controleert op breuk. Nasturen door de klantenservice is alleen mogelijk indien het product voorradig is. Aanpassingen van het te betalen bedrag of retournering van het reeds betaalde bedrag gaat als volgt:

Binnen een week na ontvangst van jouw retourzending, wordt het geld teruggestort op jouw rekening. Indien een artikel niet retourneerbaar is vanwege bijvoorbeeld een breuk, zal Vinohrade binnen een week na melding defect aan de klantenservice het betreffende retourbedrag terugstorten op je rekening.

Overige

Onze producten zijn bestemd voor eindgebruikers en het is niet de bedoeling dat je ze doorverkoopt. Wij behouden ons daarom het recht voor om bestellingen bij twijfel niet uit te leveren of om een maximum te verbinden aan de te bestellen hoeveelheden van bepaalde artikelen. Hoewel de website met de grootste zorgvuldigheid tot stand is gekomen, kan het voorkomen dat kenmerken van producten (prijs, uiterlijk, allergenen vermeldingen, productinformatie, leveringsinformatie, alcoholpercentage, volume) niet juist worden weergegeven of afgebeeld. In dat geval gelden de op de verpakking van het product zelf weergegeven kenmerken en kun je geen aanspraak maken op levering op grond van foutief weergegeven informatie.

De informatie op de website wordt van tijd tot tijd aangepast. Indien je fouten op de website aantreft, zouden wij het zeer op prijs stellen dat je dit aan ons meldt via onze klantenservice.

Wijzigingen en overige toepasselijke algemene voorwaarden

Wij kunnen deze algemene voorwaarden wijzigen. De gewijzigde voorwaarden gaan in zodra je een nieuwe bestelling bij ons plaatst. Je geeft daarmee akkoord te gaan met de gewijzigde voorwaarden.

Klachtenprocedure of vragen

Voor vragen, opmerkingen en/of klachten over bestellingen en onze dienstverlening kun je contact opnemen met onze klantenservice (+31 6 305 734 00 of info@vinohrade.nl

Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08:30 tot 17:30 uur. Onze klantenservice zorgt ervoor dat je vragen, opmerkingen en/of klachten zo goed mogelijk worden afgehandeld.

Binnen Nederland

Verzendkosten €7,50

Niet goed, geld terug

Binnen 14 dagen

Korte levertijden

In Nederland en België

100% Veilig betalen

iDeal via Mollie